Zapoznaj się z regulaminem forum i taryfikatorem punktów.
Skorzystaj z bonusu i zarejestruj się, zdobywając 2 punkty na starcie. Zapoznaj się z tematem po co mi punkty.
Pomóż nam w kampanii reklamowej za punkty! Więcej informacji
Ustaw opis

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc w wyborze przyszłej szkoły
07-19-2010, 16:14:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-19-2010 16:16:06 przez KKamil.)
Question Pomoc w wyborze przyszłej szkoły
Witam,
Mam dość krepujące pytanko; czy jest w ogóle sens w tym aby iść do technikum informatycznego:
-będąc totalną lamą w sprawach związanych z komputerami,
-mając słabe wyniki w nauce szczególnie z matematyki, chemii,
-będąc słabym, mały, bojaźliwym, nie umiejącym poradzić sobie w życiu człowieczkiem,
-nie mając żadnych perspektyw na życie,
-mając zerowe ambicje ?

Nie jestem w stanie powiedzieć czy dałbym radę w zawodówce, a co dopiero w technikum, ale naprawdę nie wiem/ nie umiem określić co mógłbym robić w życiu dorosłymBlush

Z góry proszę o wyrozumiałość, ale także jeśli ktoś byłby tak miły bardzo proszę o pomoc w tym temacie(jaka szkołę wybrać)

Sorry za temat wątku, ale nie wiedziałem co napisać
Huh
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
07-19-2010, 20:45:28
RE: Pomoc w wyborze przyszłej szkoły
Pierd*l szkołe, zostan NINJA ! Big Grin
07-25-2010, 11:38:50
Odpowiedz sobie najpierw na pytanie co chcesz w życiu robić i czy komputery to jest to co Ci sprawia przyjemność.

Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Ból przemija, chwała trwa wiecznie.
07-28-2010, 20:19:48
Zadawałem sobie wiele razy to pytanie, ale nie potrafię sobie na nie odpowiedzieć Sad
Z jednej strony podoba mi się informatyka, chciałbym nauczyć się jakiś języków programowania, tworzyć jakieś programy, znać system od wewnątrz, jego strukturę, zasady działania,etc ale.... no właśnie jest jedno ale, nie wiem czy sobie poradzę. Przecież matematyka to nieodłączny element infy czyż nie tak?

Pewnie wszyscy myślą, wszedł jakiś gówniarz ma forum który potrafi się tylko nad sobą rozczulać, etc...
Myślałem, że znajdę tutaj jakieś rady/pomoc, przecież jesteście starsi doświadczeni, jesteście w trakcie nauki w techniku lub po.
Chociaż napiszcie jaki mieliście oceny w gimie, a potem w technikum, czy lubicie matme?

BTW. Wprowadziliście te pkt na forum, a jakoś nikt nie chce parę pkt za napisanie posta? Chyba że nie macie czasu nawet wejść na forum, to już będzie znaczyło że się musicie się dużo uczyć, a to będzie znaczyło, że technikum nie dla mnie :/
Odpowiedz 

Skocz do:

KontaktCentrum technika informatykaWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS